Opšta bolnica Pančevo kupila dva najmodernija EKG aparata

PANČEVO – Služba za internu medicinu Opšte bolnice Pančevo postala je bogatija za dva visokorezoluciona 12-kanalna EKG aparata.

Nakon učešća na javnom konkursu Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo za dodelu sredstava za izgradnju, održavanje i opremanje zdravstvenih ustanova čiji je osnivač Autonomna Pokrajina Vojvodina, Opšta bolnica Pančevo dobila je značajna sredstva za nabavku nove, najsavremenije medicinske opreme.

lužba za internu medicinu Opšte bolnice Pančevo postala je bogatija za dva visokorezoluciona 12-kanalna EKG aparata sa pripadajućim sistemima i opremom. Novi visokorezolucioni 12-kanalni EKG aparati sa pripadajućim sistemima i opremom značajno će uticati na podizanje nivoa kvaliteta rada zaposlenih u bolnici, ali i zadovoljstva korisnika usluga ove zdravstvene ustanove.

Novi EKG aparati sa naprednom tehnologijom, opcijama i alatima, a s obzirom na stručnost i obučenost kadra pančevačke Bolnice, podići će na jedan viši nivo dijagnostičke EKG preglede, kažu u Opštoj bolnici Pančevo.

Ova vest je deo projekta “Jedno mesto za sve vesti” koji je sufinansirao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.