Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin izrazila zahvalnost opštini Sečanj

SEČANJ/ZRENJANIN – Opština Sečanj, na čelu sa predsednikom opštine Nebojšom Meljancem, obezbedila je i ustupila dva računara sa pomoćnom opremom Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ Zrenjanin.

“U Opštoj bolnici se celokupan rad, medicinski i nemedicinski deo, obavlja uz pomoć kompjuterske opreme, koja je u našoj ustanovi velikim delom zastarela, što usporava rad i kvalitet pruženih usluga. S obzirom na to da je obim posla izuzetno velik, potreba za zanavljanjem kompjuterske opreme je konstantna.” izjavio je direktor ove ustanove, dr Igor Kitaresku i zajedno sa menadžmentom bolnice se zahvalio na ovoj pomoći, koja je po njihovim rečima, od izuzetnog značaja, i došla je u pravom trenutku.

“S ponosom najavljujemo da smo obezbedili gradskoj bolnici dva nova računara, koji će omogućiti medicinskom osoblju da lakše i brže obavljaju svoj važan posao. Verujemo da će ovaj gest doprineti poboljšanju kvaliteta zdravstvene zaštite naših građana i pokazati našu posvećenost zdravlju i dobrobiti naše zajednice”, rekao je ovom prilikom predsednik opštine Nebojša Meljanac.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: