Opsesija aplikacijom za upoznavanje dovela do terapije: Muškarac zavodio stotine žena dnevno, usledio haos

Ed Turner, 27, otkrio je da je „opsesivno“ koristio ovu aplikaciju, zavodeći i do 500 žena svakodnevno. Priznao je da nije imao nameru uspostavljati ozbiljne veze, već je uživao u pažnji koju je dobijao kroz lajkove na svom profilu. Ed je otkrio da ga je emocionalno pogađalo kada neko ne bi odgovorio na njegovu poruku.

„Slomio bih se ako ne bih dobio odgovor od nekoga“, izjavio je Ed, prema izveštaju DailyStar-a. Nakon što se navukao na Tinder, Ed je prešao na druge aplikacije za upoznavanje poput Hinge-a i Bumble-a, pokušavajući sa svakim profilom koji mu je bio dostupan. Iako se poklapao s tek „oko 5 odsto“ žena, nastavio je razgovarati s desetinama dama istovremeno, čekajući njihove odgovore.

„Zadubio sam se u ‘igru’, gubeći osećaj za sebe“, priznao je. Ed je istakao da su aplikacije za upoznavanje transformisale intimnost i ljubav u igru, izobličujući stvarnost. Iako je na kraju započeo vezu s nekim koga je upoznao van online sveta, Ed nije mogao prestati razmišljati o aplikacijama.

„Osećao sam se kao loš partner zbog toga“, rekao je. „Iako nisam ništa konkretno uradio dok sam bio u vezi, uticalo je na mene.“ Nakon završetka te veze, Ed se ponovno vratio Tinder-u, a zatim je potražio terapiju gde mu je dijagnostikovan granični poremećaj ličnosti i depresija.

Iako je sada prestao koristiti aplikacije, Ed priznaje da se bori da im se potpuno odupre, suočavajući se s jakom željom da ponovno započne njihovo korišćenje.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.