logo transparend vojvodina uzivo

Opoziciona aktivistkinja divljala zbog izgradnje vrtića! Napala predsednika opštine Novi Beograd, novinarku Informera i srušila informacionu tablu!

BEOGRAD – Predsednik opštine Novi Beograd Bojan Bovan i novinarka Informera napadnuti su od strane opozicione aktivistkinje, koja je uz sve to i srušila informacionu tablu za gradnju vrtića u bloku 62.

U novobeogradskom bloku 62 planirana je gradnja vrtića, a na lice mesta došao je predsednik opštine Bojan Bovan kako bi govorio o tome.

Međutim, desila se incident, pošto je jedna opoziciona aktivistkinja, koja nije želela da kaže kojoj stranci pripada, napala kako predsednika opštine Novi Beograd, tako i našu novinarku. Ona je u jednom trenutku pokušala čak da otme i telefon gospodinu Bovanu.

Ova gospođa se tu nije zaustavila, „sipala“ je salvu uvreda na račun predsednika opštine Novi Beograd, vladajuće stranke kao i predsednika države.

Vrhunac se dogodio kada je srušila informacionu tablu za izgradnju pomenutog vrtića. Nekoliko prolaznika koji su se tu našli su negodovali zbog ponašanja i postupaka dotične gospođe, koja je evidentno nervozna, samo je pitanje zbog čega. Da li zato što pripada delu opozicije predvođene Draganom Đilasom, koji bojkotuje izbore u Beogradu ili delu koji je odlučio da izađe na izbore u prestonici, ali je svesna da će rezultat biti katastrofalan.

– Nisam očekivao da ću da zateknem ženu kako ruši informacionu tablu na mestu gde će se graditi vrtić što vrlo jasno piše. Gospođa je imala čekić i punu kesu alata. Ovde će se svakako izgraditi vrtić i imamo odabranog izvođača radova. Ne znam ko može da ima nešto protiv toga i sve gradske parcele koje nisu imale namenu kada za to dođe vreme budu ograđene. Mislim da se radi o klasičnoj manipulaciji Novobeograđana i molim građane da ne nasedaju na jeftine provokacije. Svi oni koji budu želeli da ruše treba da znaju da ćemo koristiti sve zakonske okvire da objekat privedemo nameni. A ovaj napad je klasična predziborna manipulacija – rekao je nakon incidenta Bojan Bovan, predsednik opštine Novi Beograd.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.