Opovo: Dodeljeni parametri zainteresovanim korisnicima za aplikaciju eAgrar

OPOVO – Institut Tamiš Pančevo je 25. januara u maloj sali Info centra u Opovu organizovao dodelu parametara eID broja i korisnicima pružio pomoć oko aktivacije aplikacije Consent ID na mobilnom telefonu, u cilju boljeg upoznavanja sa novom vstom eUsluge pod nazivom eAgrar.

Dodeljeno je parametara za više od trideset korisnika u Opovu, što je sasvim zadovoljavajući broj, kažu u Opštinskoj upravi Opovo i Institutu Tamiš.

 

 

Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković izjavila je juče da je za sedam dana više od 10.000 poljoprivrednih proizvođača preuzelo parametre za svoj eID broj i pozvala sve poljoprivrednike da odu do pošte ili najbliže poljoprivredne savetodavne i stručne službe i završe taj prvi korak za pristup platformi eAgrar.

Novi informacioni sistem eAgrar koji će sa radom početi na proleće ove godine, uvodi se u cilju modernizacije i ubrzanja procesa upisa podataka, promene podataka u Registru poljoprivrednih gazdinstava (RPG), kao i odobravanja i isplate podsticaja u poljoprivredi, kažu u ministarstvu.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.