logo transparend vojvodina uzivo

Oni su šarmantni, ali i najveći prevaranti Zodijaka

Od toga kako se ponašaju, do toga šta izgovaraju, ne možete a da ne želite da budete u njihovoj blizini. Njihov šarm im omogućava da lako uspostavljaju veze i pridobiju druge ljude.

Šarm je jedna od mnogih osobina koje osobu čine poželjnom, ali to nije sve. Šarm može biti opasan kada se koristi za iskorišćavanje ljudi i manipulisanje njihovim osećanjima.

U bilo kojoj vezi, uvek razmislite o tome kako se osećate i zapitajte se: da li vas ova osoba tera da više volite sebe? Kako se ne biste iznenadile, saznajte horoskopski znak osobe koja vam se dopada i znaćete kako da se postavite u svakoj situaciji.

Ovi horoskopski znaci su najšarmantniji, ali i najveći prevaranti Zodijaka – otkrijte ih u našoj galeriji!

OVAN

Kada se radi o udvaranju, Ovan je direktan i agresivan. Nemojte da ga pitate za dozvolu da ga poljubite – samo ga poljubite kada uhvatite zgodan trenutak. Što vam je pristup jači, to bolje. Ovnovi su podložni i komplimentima. Oni žele da čuju da su najprivlačnije osobe na planeti, ali slobodno možete da mu se suprotstavite. Njima su rasprave kao afrodizijak. Na taj način ćete perfidno stići do njegovog srca i biće kasno da se vratite na odnos kombinacije.

LAV

Ako želite da osvojite Lava, to će biti teška borba. Stoga vam odmah kažemo da odustanete. Ta osoba je već uveliko zaboravila da je spavala sa vama, a poruke koje mu šaljete za nastavak druženja, neće ni otvoriti.

RIBE

Ribe vole da zavode i nikada u to ne uključuju emocije. Možda dosta kasnije, ali i tad je pitanje. One imaju toliko galantan stav, tako da se svaka devojka za jedno veče oseti kao da je jedna i jedina. To je samo njihova taktika, kako bi svoje partnerke bolje opustili i prepustile im se što pre.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.