Omašio jedan vek: Vučelić čestitao treneru Stanojeviću ostanak u Partizanu do 1924. godine (VIDEO)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Prvi čovek Partizana Milorad Vučelić napravio je simpatičan previd u svom govoru poželevši svom treneru Aleksandru Stanojeviću potpisivanje novog ugovora i ostanak u Humskoj do 1924. godine.

Ovaj lapsus predsednika uneo je malo vedrine i smeha među igrače i ostale koji su došli na početak priprema za nastavak sezone.

– Želim da čestitam našem dosadašnjem šefu stručnog štaba Aleksandru Stanojeviću zato što je, kao što ste mogli čuti, produžio ugovor sa Partizanom i on će ostati u klubu do 1924. godine. U to ime čestitam Stanojeviću – rekao je Vučelić i zatim kada su svi pomislili da će se ispraviti usledilo je:

 Napred Partizan! Živeo Partizan!

Pre čestitke Stanojeviću, Vučelić je pokazao da dobro pamti sve muke sa kojima su se tokom sezone suočili njegovi fudbaleri. On je pre svega poželeo dobro zdravlje Lazaru Markoviću i Nathu, koji su na kraju sezone bili odsutni zbog povreda, odnosno zdravstvenih problema, i njih je nazvao najvećim pojačanjima ekipe.

FK Partizan

Takođe, poželeo je da problemi od jeseni mimoiđu Sašu Zdjelara, pa i mladog Nikolu Terzića, koji se u tim vratio povređen iz jedne od reprezentativnih akcija sa selekcijom U21. Na kraju, Vučelić je imao još jedan savet za sve:

–  Voleo bih da se svi vakcinišite i i da time povedete računa da se ne remeti naša trenutna situacija i naš pobednički kod – poručio je Vučelić.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: