Olimpiko video glatku pobedu Rome i odbranu godine

Fudbaleri Rome sanjaće lepe snove jer će noćiti na drugom mestu Serije A posle autoritativne pobede nad Empolijem u Serije A – 2:0.

Napoli je pobegao, Murinjov tim se ništa ne pita za titulu, ali ima sada dobre šanse da ostane pri vrhu i izbori Ligu šampiona. Ono što hrabri romaniste je igra koja je iz meča u meč sve bolja, a danas je to izgledalo zaista dobro i vrlo kvalitetno.

Oba gola došla su posle gotovo identičnih akcija, posle ubačenih lopti iz kornera. Najpre je pogodio Ibanjez u 2. minutu, a već u 6. i Ejbraham, i stavio tačku na ovaj meč po pitanju pobednika.

Rimljani su lako mogli i do 3:0, većina ljudi na stadionu je i “videla” loptu u golu ali se isprečio jedan od najboljih golmana lige Giljelmo Vikario. Domaći su i u toj situaciji napali iz kornera, međutim Vikario je jednostavno bio nesavladiv posle tri udarca koja su mu stigla u roku od samo desetak sekundi.

Prvo je odbranio pokušaj Dibale, zatim je skinuo i udarac Mansinija na odbijenu loptu, a onda je izveo verovatno intervenciju godine. Iako je bio u padu i na gol liniji, uspeo je da podigne nogu i zaustavi pokušaj Ejbrahama sa svega tri metra.

Verovatno ni sam Vikario ne zna kako je ovo uspeo da odbrani, ali nema sumnje da smo dobili jakog kandidata za odbranu sezone….

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: