Odžaci: Postavljen bankomat „Poštanske štedionice” u Karavukovu (FOTO)

isidora đaković-bps
ODŽACI – Banka „Poštanska štedionica” nastavlja sa širenjem mreže bankomata, a tome u prilog govori i novopostavljeni bankomat u Karavukovu.

Naime, na inicijativu stanovnika pomenutog naseljenog mesta, „Poštanska štedionica” postavila je bankomat sa ciljem da meštanima omogući da lakše dođu do svog novca.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 025.rs (@portal025.rs)


Zajedno sa stanovnicima Karavukova, otvaranju bankomata prisustvovali su Isidora Đaković, direktorka Filijale u Subotici, Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora „Poštanske štedionice” i Igor Praća, pomoćnik predsednika opštine Odžaci.

Igora Praća zahvalio se ispred lokalne samouprave rukovodstvu Banke na tome što su izašli u susret meštanima, te je izrazio nadu da će se ova praksa nastaviti i u drugim mestima opštine Odžaci.

Predsednik Izvršnog odbora „Poštanske štedionice”, Bojan Kekić, poručio je da će Banka raditi na širenju mreže, kako bankomata, tako i poslovnica, a sve sa ciljem da odgovori zahtevima građana.

bojan kekić - bpš
Foto: 025.rs

Kao odgovorna kompanija, Banka „Poštanska štedionica” opredelila je i 300.000 dinara za Kulturno-umetničko društvo iz Karavukova.

bankomat - karavukovi
Foto: 025.rs

 

Pročitajte još: 

 

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.