Održano Nacionalno prvenstvo u odbojci na pesku u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Na gradskom kupalištu Peskara ovog vikenda je održano je Nacionalno prvenstvo Specijalne olimpijade za muške i ženske kategorije u odbojci na pesku, kojoj su prisustvovali nacionalni direktor Specijalne olimpijade Srbije Aleksandar Stanojević, sportski direktor Milan Marinković i proslavljeni zrenjaninski odbojkaš Vladimir Grbić.

Tim povodom gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura je rekao da ga veoma raduje što već na početku letnje sezone imamo značajne sportske događaje poput ovog i dodao da Zrenjanince ovog leta očekuju mnogobrojni sportski događaji.

“ Grad Zrenjanin se trudi da svake godine na gradskim kupalištima organizuje bogat sportsko-rekreativan program. Očekujem lepo leto na Peskari, uz ugostiteljske i druge sadržaje, trudićemo se da ponudimo što kvalitetniji sportski program. Spasilačke ekipe će maksimalno voditi računa o bezbednosti svih građana i kupača, a ulaz na ovo gradsko kupalište, kao i prethodnih godina je slobodan. Dobrodošli na zrenjaninsko leto na Peskari!” – poručio je Salapura.

Tagovi:

Pročitajte još: