Održano humanitarno veče borilačkih veština “Pomozimo Nađi da stane na noge”

ALIBUNAR – Humanitarno veče borilačkih veština, pod nazivom “Pomozimo Nađi da stane na noge”, održano je minulog vikenda u Nikolincima.

Organizator Kimura Combat bjj team, okupio je 9 klubova, koji su demonstrirali svoja umeća iz krav mage, kik boksa, karatea, jiu jitse, boksa, džudoa i brazilske jiu jitse.

Ono što je veoma bitno, organizator je saopštio da je sakupljeno 100.000 dinara pomoći za malu Nađu.

Nađa Nogić (2019.) iz Vršca je dete iz prve kontrolisane trudnoće.

Od prve godine života se prati od strane fizijatra i neurologa zbog regresije i usporenog psihomotornog razvoja.

Nađa ne govori, izgubila je funkciju ruku, ne može ništa da podigne, ni da pokaže šta joj treba, još uvek ne stoji, ne hoda, ne može da funkcioniše samostalno. Nađa ima epilepsiju (G40.9), Rettov sindrom (G84.2) i Contracturu articuli (M24.5)

Nađi su potrebni svakodnevni fizikalni, logopedski i defektološki tretmani, oprema za vežbanje u kućnim uslovima, ortopedska pomagala, suplementi, banjsko lečenje, putni troškovi i smeštaj.

Porodica nije u mogućnosti da sama finansira lečenje i ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Nađi da stane na svoje noge, tako što će poslati SMS sa brojem 116 na 2407.

Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS-a, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: