Održano gradsko finale u Eko kvizu, osnovci iz Izbišta pobednici

VRŠAC – JKP “Drugi oktobar” Vršac, u saradnji sa JKP “Gradska Čistoća” Beograd, danas je u Kongresnoj dvorani Centra Millennium organizovao gradsko finalne Eko kviza za osnovce, u cilju promocije ekološke svesti i važnosti očuvanja životne sredine među mladima.

Ispred Grada Vršca, svojim prisustvom, takmičare su bodrili Slobodan Jovanov član Gradskog veća za zaštitu životne sredine, Miroslav Lepir član Gradskog veća za obrazovanje i Dejan Čebzan član Gradskog veća za infrastrukturu.

Pobednici ovogodišnjeg Eko kviza “Prljavo ili čisto – nije isto” su učenici Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ iz Izbišta. Oni su bili bolji od vršnjaka iz Osnovnih škola “Branko Radičević” Veliko Središte i “Paja Jovanović” i “Olga Petrov Radišić” iz Vršca.

Oni će ponosno predstavljati Grad Vršac u finalu Eko kviza, koje će se održati 10. maja 2024. godine, u Kongresnoj dvorani Centra Millennium u Vršcu.

“Ovaj tim će ponosno predstavljati Grad Vršac u finalu Eko kviza, gde će se suočiti sa najboljim učenicima iz Beograda, Zrenjanina i Gornjeg Milanovca. Čestitamo učenicima OŠ „Žarko Zrenjanin“ na zasluženoj pobedi i želimo im puno uspeha u nadmetanju na Republičkom nivou. Neka njihova pobeda bude inspiracija za sve nas da se angažujemo u očuvanju naše životne sredine i da radimo na stvaranju bolje budućnosti“, izjavio je Jovanov.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.