logo transparend vojvodina uzivo

Održana premijera predstave „Kus petlić“-prva repriza 8. marta

KULA – Premijera predstave „Kus petlić“, dramskog ansambla Kulturnog centra iz Kule, po tekstu Aleksandra Popovića i u režiji Dragana Ostojića, održana je u dupke punoj sali Kulturnog centra, a sudeći po gromoglasnim aplauzima, osmesima koje su glumci mamili u toku predstave i činjenici da se tražila  karta više, možemo reći da je premijera bila i više nego uspešna.

Za one koji nisu uspeli da dođu na premijeru, prva repriza predstave uslediće već u petak, 8. marta, a zatim će predstava, kako je planirano, učestvovati na selekcijama i kao gostujuća na više mesta. Po rečima reditelja, Dragana Ostojića, publika je lepo primila i razumela predstavu, na ansambl je ponosan, pa je tako one koji nisu pogledali predstavu pozvao da dođu, da se raduju i tuguju sa samim životom.

„Ja sam zaista zadovoljan. Mislim da je publika lepo primila i razumela predstavu. Ovo je komad koji se malo ređe igra i mnogo je zahtevan, ali ono što je tu najvažnije je priča o samom životu, o životu malih ljudi, njihovih ljubavi, gubitaka, nesreća, sreća… Ja sam ponosan na ovaj ansambl, koji je sve uspešno izveo, i na svoje saradnike koji su bili u predstavi, tako da ovo mogu nazvati uspešnom večeri. Po mojim saznanjima, prva repriza je 8. marta, onda sledi učestvovanje na selekcijama i nadam se da će se predstava van tih selekcija, kao gostujuća, odigrati na više mesta. Mislim da vredi“, poručio je Ostojić.

Glavne uloge u ovom komadu igraju glumci: Biljana Mitrić, Tamara Šalinački, Slobodanka Knežević, Strahinja Šćekić, Slobodan Nogavica, Luka Folk i Miroslav Malacko, a reč je o komediji, pomalo tužnoj i teškoj, koja govori o 1944. godini, o oslobađanju Beograda i o nekoliko godina nakon toga, kada su se dešavale dramatične promene, a koja sasvim sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.