Održana biciklistička trka za Veliku nagradu Odžaka 2023 (FOTO)

biciklistička trka-odžaci
ODŽACI – Ulicama Odžaka je u nedelju vožena biciklistička trka Drumski kup Srbije – Dunavski kup za Veliku nagradu Odžaka, u organizaciji Biciklističkog saveza Srbije i Sportskog saveza opštine Odžaci.

Mihajlo Sujer sekretar Sportskog saveza opštine Odžaci, istakao je da na današnjoj trci učestvuje preko 120 biciklista, svih uzrasnih kategorija, počev od najmlađih učesnika, koji imaju 9 godina. Za trku su prijavljeni biciklisti iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Mađarske i Srbije. On se zahvalio opštini Odžaci na podršci u organizaciji ovog sportskog događaja, kao i Biciklističkom savezu, koji je pomogao u organizaciji trke. Značajan doprinos u organizaciji današnje sportske manifestacije dali su i JKP “Usluga” Odžaci, kao i JU “Sportski centar” Odžaci.

Nebojša Nikolić član opštinskog veća zadužen za oblast sporta, izrazio je zadovoljstvo što se jedna ovakva manifestacija održava u Odžacima već treću godinu zaredom i istakao da lokalna samouprava daje podršku svim sportskim manifestacijama, a da je današnja biciklistička trka jedan u nizu sportskih događaja, koji su podržani od početka godine. Ova trka je pored učesnika iz cele Srbije imala i međunarodni karakter.

biciklistička trka-odžaci
Foto: opština Odžaci
biciklistička trka-odžaci
Foto: mopština Odžaci
biciklistička trka-odžaci
Foto: opština Odžaci

 

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: