Održana 63. sednica Okružnog štaba za vanredne situacije Srednjobanatskog upravnog okruga

ZRENJANIN – U Baroknoj Sali Gradske kuće danas je održana 63. po redu sednica Okružnog štaba za vanredne situacije Srednjobanatskog upravnog okruga kojom je predsedavala načelnica okruga i komadant Okružnog štaba Snežana Vučurević.

Na sednici je razmatrano o trenutnoj epidemiološkoj situaciji na teritoriji Srednjobanatskog upravnog okruga i o pripremi jedinica lokalnih samouprava za nastupajući zimski period.

Tom prilikom je zaključeno da na teritoriji Srednjobanatskog upravnog okruga, opada broj pozitivnih lica na KOVID 19 na dnevnom nivou, da je potrebno i dalje apelovati na građane o neophodnosti pridržavanja propisanih mera zaštite u sprečavanju širenja korona virusa i intezivirati vakcinaciju protiv Kovida 19.

Načelnica Snežana Vučurević je istakla da inspekcijske službe, sanitarna, tržišna, poljoprivredna, veterinarska inspekcija, inspekcija rada, komunalna inspekcija i komunalna milicija vrše svakodnevne kontrole u primeni protivepidemijskih mera. U toku novembra pojačani su nadzori nakon 20 časova u cilju kontrole Kovid sertifikata.

U periodu od 01. novembra do 22. novembra 2021.godine na teritoriji Srednjobanatskog upravnog okruga izvršeno je 1465 inspekcijskih nadzora i izrečeno je 27 mera.

Pročitajte još:

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.