Održan tradicionalni Spartak bal

DEBELJAČA – Tradicionalni Spartak bal održan je u subotu 24. februara u Lovačkom domu u Debeljači. Organizator ovog druženja je uprava fudbalskog kluba.

U organizaciji Fudbalskog kluba Spartak 1911 iz Debeljače, održan je već tradicionalni Spartak bal. Uz bogatu trpezu i neizostavnu tombolu stotinak gostiju se u dobrom raspoloženju družilo do ranih jutarnjih sati.

Prema rečima predsednika kluba Dragana Ilkića članovi i simpatizeri FK Spartak ovu tradiciju neguju godinama, a na balu su i ove godine organizovane tradicionalne igre. Ovaj bal donosi radost meštanima Debeljače a jedan je od prvih događaja u ovoj godini, posle praznika, navodi Ilkić. Prisutni su bili i mnogobrojni gosti, među kojima su bili i predstavnici Fudbalskog saveza opštine Kovačica.

Prihodi sa bala, tradicionalno će biti usmereni za razvoj fudbala u Debeljači.

FK Spartak 1911 ove godine obeležava 113 godina postojanja i jedan je od najstarijih fudbalskih klubova u opštini. Nikada nije prestajao sa radom a u istoriji je imao velike uspehe a svaka godina je priča za sebe, dodaje predsednik ovog kluba.

Izvor: RTV OK

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.