logo transparend vojvodina uzivo

,

Održan „Spartakov kros“ u organizaciji opovačkog atletskog kluba „Spartak“

OPOVO – Trećeg dana manifestacije Majski dani, na fudbalskom terenu Omladinca, održan je  „Spartakov kros“ u organizaciji opovačkog atletskog kluba „Spartak“.

Lep prizor, teren ispunjen decom, a manifestaciju je otvorio predsednik opštine Miloš Markov koji je pozdravio prisutne učesnike i posetioce, a takmičarima poželeo puno uspeha.

Na krosu je učestvovalo 250 atletičara u kategorijama mlađih selekcija za devojčice i dečake od 2009. do 2018. godišta, a trčalo se u disciplinama 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600 i 800 metara. Na krosu je učestvovalo 14 klubova: Vojvodina (Novi Sad), Inđija, Soko (Vrdnik), Smederevo, Požarevac, Dinamo (Pančevo), Tamiš (Pančevo), Panonija (Pančevo), Surčin, Munje (Beograd), Sirmijum (Sremska Mitrovica), Srem (Sremska Mitrovica), Škola sporta Opovo i Spartak (Opovo).

Za sve takmičare bilo je obezbeđeno pecivo i sokovi, pobednicima, odnosno za prva tri prvoplasirana mesta, uručene su medalje, diplome i majice, a nagrade su uručivali sekretar Skupštine opštine Opovo Goran Fogl i Nebojša Slavković, jedan od sponzora manifestacije.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.