Održan prvi džudo turnir “Trofej Tamiša 2022”

PANČEVO – Džudo klub “Tamiš” iz Pančeva juče je organizovao prvi međunarodni džudo turnir “Trofej Tamiša 2022”, u Sportskom centru Šumice u Beogradu.

Na turniru je nastupilo 72 džudo kluba iz Nemačke, Grčke, Kipra, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Rumunije, Mađarske, Bugarske, Crne Gore, Makedonije i naravno Srbije koji su doveli 650 takmičara.

Turnir je otvorila Andrea Stojadinov, evropski vicešampion i članica Džudo kluba Tamiš.

Sveukupni pobednik turnira je Džudo klub Akademik iz Nikšića sa 57 poena, drugoplasirani je Džudo klub Rakovica – Beograd sa 56 poena, dok se na treće mesto plasirao Džudo klub Partizan – Beograd 53 poena. Džudo klub Tamiš iz Pančeva zauzeo je četvrto mesto sa 50 poena.

Najmlađe džudoke Tamiša nastupile su u uvodu turnira, nastupali su van konkurencije i svi su osvojili medalje za svoj nastup, stekli neophodno iskustvo i razbili tremu pred prepunim tribinama SC “Šumice”.

U takmičarskom delu nastupilo je 26 takmičara Džudo kluba Tamiš, a njih devetoro je osvojilo medalje.

 

Milena Sekulović osvojila je zlatnu medalju

 

Najsjanija odličja i pehare osvojili su: Novaković Natalija, Dolinga Nikola, Dolinga Dejan, Novaković Petar i Sekulović Milena.

Treće mesto osvojili su Ćosić Pavle, Kešin Katarina, Lehni Kristian i Lehni Aleksa.

Na peto mesto plasirali su se Petar Savičić, Vasilije Stajčić i Marija Penevska, dok su plasman na sedmo mesto ostvarili i Stefan Bogatinčević, Vukan Ranislavić, Marko Radovančev i Aleksa Sudimac.

Treneri koji su vodili decu kroz borbe su Marko Atanasov, Aleksa Stojadinov, Ivan i Neda Ostojić.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: