Održan prvi čas škole klizanja na klizalištu u Kuli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Kula

KULA – Na klizalištu u Kuli danas je sa radom počela škola klizanja.

Organizatori klizališta, Turistička organizacija i Opština Kula su najmlađe stanovnike Kule i ove godine obradovali besplatnom edukacijom.

Nekadašnji reprezentativac u biatlonu, profesor fizičkog, Slavko Pap će mališane naučiti pravilnoj tehnici klizanja i osnovnim pokretima, ali neće zanemariti i one malo iskusnije klizače.

Neposredno pre prvog časa klizanja profesor je izjavio da je i ove godine veliko interesovanje za školicu, i ujedno je dodao da očekuje da polaznici već u roku od nedelju dana usvoje osnove, a da oni iskusniji napreduju još više.

Prvom času na klizalištu prisustvovao je i predsednik opštine Damjan Miljanić. Miljanić je obišao polaznike školice i tom prilikom je izjavio da će klizalište i obuka nastaviti da funkcionišu s obzirom da je posećenost velika, samo juče je klizalište posetilo preko 150 dece. Ujedno je napomenuo da su juče počeli i hokejaški treninzi koji se održavaju od 21 čas svake večeri.

Opština Kula koja je finansijski podržala ovu manifestaciju i ove godine će se potruditi da kao i predhodnih pomogne održavanje hokejaške utakmice. Predsednik je najavio da će pored potpuno besplatne zimske čarolije na ledu opština i Turistička organizacija Kule organizovati još mnoge manifestacije za sugrađane svih uzrasta.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: