Odmiču radovi na izgradnji kružne raskrsnice

NOVI SAD – U trenutnoj fazi radova na izgradnji kružne raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice, u toku je izrada kolovozne konstrukcije u zoni kružnog toka i delu Fruškogorske ulice. U skladu sa povoljnim vremenskim uslovima, za sutra je planirano postavljanje BNS (bitumiziranog nosećeg sloja) na ovoj deonici.
Foto: Grad Novi Sad

Istovremeno se izvode i radovi na pešačkim i biciklističkim stazama, kao i humuziranje budućih zelenih površina. Na predmetnom lokalitetu izvođač EPS-a završio je radove na izmeštanju podzemnog napojnog kabela za fabriku vode, što je bio jedan od preduslova za radove na izgradnji kružne raskrsnice.

U gradilišnoj zoni i dalje su prisutni izvođači radova na realizaciji projekta „Čista Srbija” koji trenutno izvode radove na rekonstrukciji kanalizacione mreže na pešačkoj stazi na uglu Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice.

Foto: Grad Novi Sad

Do kraja iduće nedelje planiran je završetak radova na kolovozu, čime će se omogućiti odvijanje saobraćaja na deonici od TC „Promenada” prema kružnom toku. U daljoj fazi radova biće zatvorena Fruškogorska ulica prema fakultetima, dok će biti omogućen pristup ovoj ulici sa Bulevara cara Lazara, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Apelujemo na građane da imaju strpljenja i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova, a ukoliko je moguće, da izbegavaju ovaj putni pravac.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: