Odlični rezultati plandištanskih strelaca

PLANDIŠTE – Streljačka ekipa iz Plandišta, u okviru područne lige Kupa Grada Vršca u streljaštvu, nastavila je postizanjem odličnih rezultata u takmičarskoj mini ligi.

U 8. odigranom kolu Sportsko društvo Planteks 1981 iz Plandišta zauzelo je prvo mesto u disciplini vazdušna puška sa postignutih 484 krugova, drugu poziciju zauzela je ekipa SU Tane 1 Vršac sa 482 kruga, treća pozicija pripala je ekipi SU Tane 2 Vršac sa rezultatom od 457 krugova, SU Pokret ratnih veterana Vršac sa rezultatom od 362 kruga.

U ženskoj kategoriji vazdušna puška najbolji rezultat i prvo mesto zauzela je ekipa SD Pančevo 1813 sa ostvarenih 476 krugova, drugo mesto je pripalo SD 2 Oktobar Vršac sa postignutih 363 kruga dok je zbog tehničkih nedostataka ekipa Dom učenika srednjih škola Vršac ostala bez plasmana.

“Već nedeljama unazad naš klub postiže odlične rezultate na svim frontovima, što dolazi kao posledica velikog truda i rada naših sportista, odricanja i velikih ulaganja. U nastavku takmičarske sezone cilj nam je da afirmišemo što više mladih, da ovaj olimpijski sport približimo i deci mlađih kategorija i tako pomognemo da u Plandištu aktivno zaživi i ova sportska disciplina”, izjavio je predstavnik streljačkog kluba Davor Ćalić.

Tagovi:

Pročitajte još: