Odigrano 13. kuglaško kolo

KOVAČICA – Kuglašice Slavije su odigrale 13. kolo u Super ligi Srbije, u Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina kuglašice su igrale 9. kolo. U istoj ligi za muškarce igraju svi naši klubovi.

Kuglašice Slavije izgubile su u 13. kolu Super lige Srbije na svojoj kuglani od novosadske Alimente sa 3:5. Šestnaestog februara se u Senti sastaju sa istoimenom ekipom. Slavijašice su sedme sa 8 bodova.

Mečeve 9. kola su odigrale i kuglašice u Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina. Kuglašice Doline izgubile su na gostovanju od Eđšega iz Bačke Topole sa 2:6. Poražene su i kuglašice Slavija Okno na gostovanju u Novom Sadu Petrovaradinu sa 3:5. Sedamnaestog februara u Kovačici dočekuje Slavija Okno Vrbas. Meč počinje u 11. časova. Sutradan, u nedelju 18. februara Dolina su u Padini sastaja sa Banatom iz Zrenjanina. Crveno-plave su pete sa 5 bodova a Slavija Okno sedma sa jednim osvojenim bodom.

U istoj ligi za muškarce nastupaju svi naši klubovi. Kuglaši Spartaka su u Novom Sadu izgubili od “13. maja” sa 1:7. Jedine dve pobede u ovom kolu od šest naših klubova ostvarili su kuglaši Slavije i Doline na svojim kuglanama. Slavija je savladala Srem iz Sremske Mitrovice sa 6:2 a Dolina istim rezultatom Kljajićevo. Ekipa Doline je oborila ekipni rekord kuglane u Padini – 3439 oborenih čunjeva. Naredno kolo igra se u nedelju 18. februara. U Debeljači će Spartak u 15. časova odigrati duel sa Apatinom. Slavija putuje u Klajićevo a Dolina se u Vrbasu sastaje sa kulskim Hajdukom.

Izvor: RTV OK

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.