Odbojkašice Jedinstva osvojile Kup Srbije

STARA PAZOVA – Odbojkašice Jedinstva su pobednice Kupa Srbije 2023/24.!!! One su sinoć posle dva i po sata borbe uspele da dođu do cilja i pobede obrenovački TENT sa 3:2 po setovima 25:14, 28:30, 14:25, 25:16, 16:14!

Posle 7 godina u rukama Staropazovčanki je opet titula Kupa i definitivno su pokazale kvalitet, borbenost, upornost, snagu i volju za pobedom koju su zaslužile.

Titula MVP-a finala Kupa Srbije pripala je Uni Vajagić koja je vodila ekipu do pobede sa 24 poena. Ona je na sinoćnom finalu povredila nogu tokom odlučujućeg petog seta i odmah joj je ukazana prva pomoć. Nakon napuštanja terena dobila je gromoglasan aplauz podrške. Tim Jove Cakovića je nakon toga nastavio da se bori do poslednjeg atoma snage.

Foto: RTV Stara Pazova

Odbojkašice Jedinstva, nisu same gostovale u Obrenovcu, sa njima su došli i verni navijači koji su sa prepunih tribina u nekim trenucima čak i nadjačavali domaću publiku. Svi zajedno upisali su se još jednom u istoriju srpske odbojke!

Odbojkašice Jedinstva neće stati ovde, očekuju vrlo uspešnu godinu sa još trofeja i kako su nam rekle u izjavama nakon pobede, ovo je samo početak, emocije su neopisive a suze koje su se mogle videti na licima pobednica, samo su radosnice koje će se sigurno ponoviti još nekoliko puta!

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.