Odbojkaši Spartaka iz Subotice nadigrali imenjake

spartak - odbojka
SUBOTICA – Odbojakši Spartaka iz Subotice rutinski su pobedili istoimenu ekipu iz Ljiga sa 3:0  po setovima 25:23, 25:18, 25:18.

Domaćini su se malo mučili u prvom setu međutim kada su namestili blok i uz dobar servis meč su mirno priveli kraju.

Gosti su imali početnu prednost od 3:1 i 10:7 nakon bloka Savića. Razliku smanjuje Mašulović da bi blokom Pavlovića subotičani preokrenuli na 18:17. Grković na kratko vraća prednost ekipi iz Ljiga da bi u finišu seta ekipe bile poravnate, 23:23. Omar uspešno realizovanom kontrom donosi set loptu a već u sledećoj akciji nakon greške gostiju iz Ljiga, Golubovi su poveli sa 1:0 u setovima.

Dobrim servisima Veljka Mašulovića ekipa iz Subotice je povela sa 4:1. Gosti su uspeli da se suprostave i stignu do poravnanja od 9:9. Raspoloženi Mašulović nastavio je sa dobrim servisima za novo vodstvo domaćina od 15:11. Spartak je ubrzo poveo sa 20:15 nakon čega su Omar i Mašulović vodili domaću ekipu do osvajanja drugog seta.

Odličnom igrom domaćini su poveli sa  9:1, početkom trećeg seta. Blokom Vulikića rezultat je bio 12:4 u korist subotičana. Nastavili su domaćini u istom ritmu, uz jak servis, tačne blokove i precizne napade lomili su otpor protivnika. Poenom Tomčića rezultat je bio 20:10 u korist domaćina.  Set i meč okončava Pavlović.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: