logo transparend vojvodina uzivo

Od hapšenja zbog marihuane do pretnji smrću predsedniku: Razvojni put pulena Miloša Jovanovića koji je pretio Vučiću

BEOGRAD – Aleksandar Polovina, član Glavnog odbora DSS-a i blizak saradnik Miloša Jovanovića, zapretio je na Instagramu ubistvom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

– Srbi su ubijali kraljeve i svoje i tuđe za daleko manje od ovoga – napisao je Polovina i postavio pitanje:

– Da li bi ubistvo potpisnika bilo pravično ili preterano?

Foto: PrintScr instagram/aca-polovina

S obzirom na to da je opozicija poslednjih dana konstantno napadala predsednika Srbije, kroz komentare da ide u Brisel da potpiše nezavisnost tzv. Kosova, sasvim je jasno da je Polovina mislio na Vučića u svojoj objavi.

Kada je njegov brutalan poziv na ubistvo predsednika države dospeo u medije, „hrabri“ Polovina je ubrzo posle toga zaključao svoj profil.

Inače, Aleksandar Polovina je pored članstva u Novom DSS-u aktivan i u nevladinom sektoru i osnivač je NVO Live Beograda.

Radi se o relativno problematičnom mladiću koji je imao probleme sa zakonom još u srednjoj školi. Redovno je konzumirao marihuanu, a zbog te droge je imao problema i na ekskurziji kada su mu policijski službenici na granici sa Grčkom pronašli kanabis.

Posle završene gimnazije pokušao je da studira Fakultet političkih nauka, ali mu učenje nije polazilo za rukom pa je prešao na privatni fakultet.

Ipak, od problematičnog srednjoškolca i propalog studenta, Polovina je svoju sreću našao u kabinetu Francuza Miloša Jovanovića odakle sada upućuje pretnje smrću predsedniku Srbije.

Njegova jeziva poruka sa Instagrama danas svedoči na šta se svodi politika opozicije: pretnje, uvrede i nasilje. Narod je to svakako prepoznao o čemu najbolje govori procenat glasova koje su DSS i slične kombi partije ostvarile na izborima.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.