Odlična za sve na dijeti
PRIPREMA:
180 g tunjevine u konzervi, oceđene od ulja
¼ šolje sitno seckanog celera (oko 2 stabljike)
2 kašike sitno seckanog crnog luka
¼ šolje majoneza
1 kašičica pirinčanog sirćeta
1 halapenjo papričica
listovi zelene salate
pahuljice čili paprike, za dekoraciju
PRIPREMA:
U manjoj posudi pomešati tunjevinu, seckani celer, luk, majonez i sirće. Polovinu halapenjo papričice naseći na tanke krugove, pa ostaviti po strani.
Drugu polovinu takođe iseckati i dodati mešavini sa tunjevinom. Dobro promešati da se sve sjedini. Začiniti po ukusu biberom i solju.
Prilikom serviranja, zahvatiti kašikom manju količinu napravljene smese sa tunom i staviti preko listova zelene salate poređanih po tanjiru.
Svaku porciju pojedinačno posuti rezervisanim krugovima halapenjo papričice i pahuljicama čili paprike.
Pročitajte još:
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.