Obnovljen krov biblioteke u Čonoplji (VIDEO)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Krov - Biblioteka - Čonoplja

SOMBOR – Radovi na sanaciji krova biblioteke u naseljenom mestu Čonoplja su završeni, a danas je biblioteku obišao gradonačelnik Sombora Antonio Ratković i istakao važnost završetka ovog projekta za redovno funkcionisanje biblioteke.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 025.rs (@portal025.rs)


Ono što je bitno je da je i 2019. projekat za rekonstrukciju krova ušao u drugi krug participativnog budžetiranja. Nažalost, tada nije pobedio, ali smo mi u Gradu shvatili koliko je ovo problem i koliko je ovo bitno za sve stanovnike Čonoplje.

Gradska uprava je krajem prošle godine odlučila da, prema Ratkovićevim rečima, izdvoji neophodna sredstva iz budžeta za rekonstrukciju ovog krova.

Gradonačelnik je najavio dalja ulaganja u ovaj objekat koji se nalazi u sklopu Osnovne škole u Čonoplji.

Ono što je bitno, da u dogovoru sa direktorom Osnovne škole ovde u Čonoplji, dogovorimo da u narednom periodu, kada vremenski uslovi budu dozvolili, uradimo i fasadu, a da na jesen uradimo i rekonstrukciju unutrašnjeg dela čime bi zaokružili celu priču ove biblioteke. Svakako da nam je svima drago da smo uspeli ovakav bitan projekat za sve nas da realizujemo.

Antonio Ratković je iskoristio priliku da tokom ovog obilaska u ime Grada Sombora donira određeni broj knjiga biblioteci, a najavljuje slične akcije i u budućnosti, u svim naseljenim mestima na teritoriji Grada Sombora.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: