Objavljeni javni pozivi za Pokrajinsku nagradu i pokrajinska priznanja

pokrajinska vlada
VOJVODINA – Na osnovu Odluke Komisije za dodelu Pokrajinske nagrade i pokrajinskih priznanja, 22. februara 2023. godine objavljen je Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu Nagrade Autonomne pokrajine Vojvodine „Mihajlo Pupin“, kao i Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu pokrajinskog priznanja u oblasti umetnosti – Priznanje „Pavle Jovanović“ i Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu pokrajinskog priznanja u oblasti nauke – Priznanje „Milutin Milanković“.

Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu Nagrade Autonomne pokrajine Vojvodine „Mihajlo Pupin“ i Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu pokrajinskog priznanja u oblasti umetnosti – Priznanje „Pavle Jovanović“ objavio je Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama.

Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu pokrajinskog priznanja u oblasti nauke – Priznanje „Milutin Milanković“ objavio je Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost.

Predlozi za dodelu pokrajinskih priznanja mogu se podneti do 28. aprila 2023. godine, a za dodelu Nagrade Autonomne pokrajine Vojvodine „Mihajlo Pupin“ do 31. avgusta 2023. godine.

Pokrajinska priznanja dodeljuju se 15. maja, povodom obeležavanja godišnjice Majske skupšite u Sremskim Karlovcima, a Nagrada Autonomne pokrajine Vojvodine „Mihajlo Pupin“ 25. novembra, na Dan prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji.

Obrasci za javne pozive nalaze se na sajtovima resornih sekretarijata.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: