Obilaznica oko Beograda uskoro u punom profilu (VIDEO)

BEOGRAD – Radovi na deonici od Batajnice do Bubanj Potoka, i spajanje sa Koridorom 10, u punom profilu autoputa, su pri kraju. Već s početkom leta možemo očekivati izmeštanje tranzitnog saobraćaja iz Beograda, a to je san koji traje duže od tri decenije.

Ekipa portala Vojvodina uživo je bila na terenu i snimila fenomenalne kadrove iz vazduha:

Sektor 6 je poslednji sektor deonice B. Od 9,6 kilometara koliko iznosi dužina putnog pravca koji se radi u punom profilu autoputa, već je asfaltirano 70 odsto, a preostalo je da se završi još nekoliko najsloženijih delova. Tu su petlja Bubanj potok i Avala, kao i najsloženiji poduhvat ovog dela Obilaznice, tunel Beli potok.

Petlja: Avala
Foto: Vojvodina uživo

Kako bi se kompletirala Obilaznica oko Beograda i završila u punom profilu od 69 kilometara, potrebno je uraditi i treći deo koji vodi ka Pančevu, sektor C. Kako su nadležni ranije istakli, radovi na tom potezu neće početi pre završetka druge deonice.

Tune: Beli potok
Foto: Vojvodina uživo

Rеsorno ministarstvo ovaj projеkat rеalizujе u saradnji sa JP Putеvi Srbijе, kinеskom kompanijom Paur konstrakšn korporejšn of Čajna (Power Construction Corporation of China Ltd) i azеrbеjdžanskom kompanijom Azvirt.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: