logo transparend vojvodina uzivo

Obeležena decenija uspeha STK “Novi Sad”

NOVI SAD – Stonoteniski klub Novi Sad obeležio je, u Pupinovoj palati, deceniju uspeha, gde je u prisustvu Gradonačelnika Novog Sada Milana Djurića i sponzora kluba, premijerno emitovan 7-minutni film koji ilustruje osvajanje svih 9 titula prvaka Srbije i dva plasmana u Top 8 Lige šampiona, ostvarenih od 2014 do 2024 godine.

Svečanosti su prisustvovale i skoro sve igračice iz tog perioda, dok je aktuelni sastav Novog Sada Aneta Maksuti, Tijana Jokić, Reka Bezeg i Sara Radak, a koji ne zna za poraz u 96 poslednjih prvenstvenih utakmica, od januara 2021, produžio vernost klubu do 2027 godine.

– Ovo su neverovatna dostignuća. Gledajući film, gde smo videli kako stonoteniserke Novog Sada podižu svih 9 pehara šampiona, zapazio sam da je, kako godine odmiču, natpisa sponzora na dresovima sve više, a to nam govori da naša društveno-poslovna zajednica ipak ceni trud, talenat i rezultat jer ove devojke ne predstavljaju samo klub, već i grad čije ime, najlepše ime, nose – rekao je Gradonačelnik Novog Sada Milan Djurić.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.