Obaveštenje o roku za prijavu štete na teritoriji opštine Bačka Palanka

nevreme-backa-palanka
BAČKA PALANKA – Na osnovu nastale materijalne štete usled vremenskih neprilika na građevinskim objektima i poljoprivrednim zemljištima na teritoriji opštine Bačka Palanka, 19. i 21. jula, građani prijavljuju informacije o mestu nastanka štete i ličnim kontakt podacima vlasnika objekata i zemljišta, počevši od 20.07, navodi se na sajtu opštine Bačka Palanka.

Prijava informacija o nastaloj šteti će se vršiti zaključno sa petkom 25. avgusta 2023. godine. Za stambene objekte šteta se prijavljuje putem brojeva telefona 021/210-1199 i 021/210-1117, lično u zgradi opštine Bačka Palanka kancelarija broj 19 ili putem mejla: prijemna@backapalanka.org.rs Šteta na poljoprivrednim usevima se prijavljuje u zgradi opštine Bačka Palanka kancelarija broj 31.

U opštini Bačka Palanka formirane su Komisije za procenu štete nastale na stambenim objektima nakon elementarnih i drugih nepogoda i to u danima 19.07. i 21.07. na teritoriji opštine Bačka Palanka, koje na terenu vrše prikupljanje i obradu podataka u skladu sa Zakonom.

„Mole se građani da prijave štetu u naznačenom roku, jer prijave koje su upućene nakon predviđenog roka neće se razmatrati izuzev u slučajevima propisanim Zakonom“, dodaje se u saopštenju.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: