OAZA MIRA NA PUTU KA MANASTIRU VELIKA REMETA Mesto gde vas dočekuju ljubazni domaćini, domaća kafa, ukusna hrana i predivan pogled (FOTO)

Svako ko se uputi ka manastiru Velika Remeta treba da poseti oazu mira, mesto gde možete uživati u autentičnim ukusima domaće srpske kuhinje, tradicionalnim proizvodima, ali i u pogledu koji podstiče opuštanje i uživanje u trenutku.
Foto: NS uživo

Kafić, tačnije poljoprivredno gazdinstvo Gligić, mesto gde vas dočekuju ljubazni domaćini. Uz osmeh spremaju domaću kafu, a dok je ispijate na stolu je topla domaća pita, a za ljubitelje specijaliteta od maka i višnje.

Oni misle na sve, pa čak i na one koji poste, pa tako u ponudi imaju domaći posni sladoled. Pored toga, tu su i tradicionalni srpski kolači i raznovrsni specijaliteti od domaćeg voća i povrća. Osim toga, tu je širok izbor domaćih rakija, vina, likera i meda. Pripremaju i mlečne proizvode, kao što su kozji sir, kajmak i za one malo smelije- surutka.

Foto: NS uživo

Ambijent kafića odiše toplinom i šarmom uz mnogo detalja koji su sigurno pažljivo birani kako bi se stvorila atmosfera “kao kod kuće”. Od rustičnog nameštaja do dekorativnih detalja tradicionalne srpskih motiva. Bašta ovog gazdinstva, okružena prirodom, podstiče da se opustite nakon napornog radnog dana ili nedelje i uživate u trenutku.

Foto: NS uživo

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.