O koreografiji Delija pričao i Vučić: Histerija protiv naše zemlje, baš ih briga što će Srbija da pati zbog njihove laži

BEOGRAD – Najveća utamica srpskog fudbala završena pobedom crveno-belih

Koreografija navijača Crvene zvezde uoči početka derbija sa Partizanom izazvala je brojne polemike na društvenim mrežama. Navodno, na severu stadiona “Rajko Mitić” bilo je groblje u bojama ukrajinske zastave.

Tokom posete Kragujevcu, o tome je govorio i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

– Tu histeriju protiv naše zemlje možete da vidite i sa jučerašnje utakmice sa Marakane i sa lažnim vestima od sinoć, gde vam neko prikaže Panteliju i Maratonce, a oni vam pričaju o Ukrajini i ne znam čime…

Ali to vam je bilo i u izmišljenom avionu koji ide po Patruševa, to je bilo u lažnoj vesti u našim medijima, kako ne podržavamo teritorijalni integritet Ukrajine, što svi u regionu preuzimaju njihovu laž, iako to demantuje predsednica Vlade (Ana Brnabić prim. aut.).

Baš ih briga što će Srbija da pati zbog njihove laži. A situacija je užasno teška, ne pamtim ovakav period, mislim da je (glumac Žarko) Laušević to rekao, “godina prođe, a dan nikako”, dan mi je kao godina dug. Ostario sam u prethodna tri dana kao prethodnih 10 godina – rekao je predsednik Vučić između ostalog.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: