logo transparend vojvodina uzivo

Nudimo vam savete kako da pravilno negujete kožu tokom vrelih letnjih dana, što će vam omogućiti bezbrižan odmor na moru

Nega kože je ključna tokom letnjih meseci.

Pred nama su vreli letnji dani, što znači da je sada ključno posvetiti pažnju nezi kože. Kako bismo bili spremni za plažu, važno je koristiti odabrane proizvode koji će ne samo ulepšati, već i očuvati zdravlje naše kože. Dok uživamo na pesku, suncu i u moru, važno je da ne zanemarimo ovaj važan aspekt naše lepote i zdravlja. Evo nekoliko dragocenih saveta za negu kože:

Čišćenje i piling
Pre odlaska na plažu, počnite s blagim sredstvom za čišćenje kako biste uklonili nečistoće. Piling je ključan za održavanje sveže i podmlađene kože. Razmislite o blagom ili hemijskom pilingu kako biste uklonili mrtve ćelije kože i otkrili blistav ten.

Zaštita od sunca
Osnova svake rutine nege kože na plaži je zaštita od sunca. Koristite širokospektralni sunblock sa SPF 30 ili više. Obilno nanesite na sve izložene delove tela i redovno obnavljajte nanošenjem svaka dva sata. Ne zaboravite zaštititi usne balzamom sa SPF-om.

Zaštita kose
Ne zaboravite na zdravlje svoje kose na plaži. Nosite šešir širokog oboda ili koristite UV zaštitnu maglu za kosu kako biste zaštitili pramenove od štetnih uticaja sunca i slane vode. Nakon dana na plaži, temeljno isperite kosu kako biste uklonili ostatke slane vode.

Hidratacija
Sunce, slana voda i vrućina mogu isušiti vašu kožu. Pijte puno vode tokom dana kako biste održali hidrataciju kože iznutra. Koristite lagane, bezuljne hidratantne kreme kako biste nahranili kožu i održali balans vlažnosti.

Osvežavajuće maglice za lice
Ostanite rashlađeni tokom dana uz pomoć osvežavajućih maglica za lice. Potražite one koje sadrže hidratantne sastojke poput ružine vodice ili ekstrakta krastavca. Poprskajte lice kad god je potrebno za brzo osveženje ili za borbu protiv vrućine.

 

Pročitajte još:

 

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.