Novosadske službe za katastar najbolje u prethodnoj godini

Katastar Novi Sad
NOVI SAD – Odeljenja za katastar nepokretnosti Novi Sad 2 i Novi Sad 1 ostvarila su najbolje rezultate u uspešnosti i efikasnosti rada u 2022. godini, navedeno je u saopštenju Republičkog geodetskog zavoda (RGZ), saopštili su iz te institucije.

Na osnovu podataka koje je RGZ prikupio i analizirao, Katastar nepokretnosti Novi Sad 2 ostvario je najbolje rezultate, te je prethodne godine formirano ukupno 17.754 upravnih i 4.399 vanupravnih predmeta.

Visoku efikasnost u radu služba za katastar Novi Sad 2 pokazala je rešavanjem 21.156 upravnih i 3.849 vanupravnih predmeta, a u saopštenju je navedeno da je svaki od 32 zaposlena koji su radili na tim predmetima tokom radnog dana proveo šest sati efektivnog rada.

Na drugom mestu našlo se Odeljenje za katastar nepokretnosti Novi Sad 1, u okviru kog je tokom 2022. godine formirano ukupno 20.199 upravnih i 6.386 vanupravnih predmeta, a rešeno je ukupno 20.190 upravnih i 6.085 vanupravnih predmeta.

Osim visoke efikasnosti u radu katastra nepokretnosti, novosadsko Odeljenje za katastar vodova je zauzelo prvo mesto u svojoj kategoriji.

Na osnovu prikupljenih podataka o radu službi za katastar tokom 2022. godine obavljeno je godišnje ocenjivanje radne uspešnosti službi za katastar nepokretnosti i dobijena je konačna ocena uzimajući u obzir parametre ispunjenosti radnih ciljeva, srednje vrednosti kvartalnog ocenjivanja i dobijene vrednosti ocene na godišnjem nivou, navedeno je u saopštenju RGZ-a.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: