Novosađani, utorak je dan za bioskop! (utorak, 14. mart)

NOVI SAD – Ovog utorka u Novom Sadu neverovatnih 20 stepeni. Predivan sunčan dan, idealan za šetnju i druženje sa prijateljima.

Ako planirate da prošetate pored Dunava sa kućnim ljubimcima nemojte ih puštati da slobodno šetaju, budite na oprezu čak i ako je ljubimac na povocu. Zbog sistematske deratizacije koju je sprovela „Ciklonizacija“ juče na keju u Novom Sadu.

Ovaj deo grada neko vreme neće biti bezbedan za kućne ljubimce. Iz „Ciklonizacije kažu da kućne ljubimce ne bi trebalo da puštaju s povoca u ovom delu grada bar do četvrtka, 16. marta od početka deratizacije, jer će se u šupljinama na keju nalaziti biocidni mamac.

Danas u 18 sati u Galeriji Matice srpske biće predstavljena knjiga o slikarstvu Mire Brtke. Na promociji će govoriti upravnica Galerije Matice srpske dr Tijana Palkovljević Bugarski, likovni kritičar i autor Sava Stepanov, istoričar umetnosti i autor dr Jerko Denegri, likovni kritičar Vladimir Valentik i direktorka Galerije „Bel Art“ Vesna Latinović.

Pojedine ulice će ostati bez struje. OVDE pogledajte koje.

Zbog radova u futoškoj Ulici cara Lazara od danas do 04. aprila privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija broj 53 i 55.

OVDE pogledajte kako će saobraćati autobusi u Futogu.

Foto: Gradske info

Juče su počeli i radovi na popravci kolovoza u jednosmernoj ulici Ilije Vučetića.

Ulica Ilije Vučetića, kao i Ulica Jovana Boškovića, biće zatvorene za saobraćaj sve do završetka radova u pomenutoj ulici. Radovi na ovoj saobraćajnici trajaće do 18. marta, u zavisnosti od vremenskih uslova.

Srpskom narodnom pozorištu možete pogledati predstavu „Autobigrafija“ od 20:30 časova.

Foto: Gradske info

Utorak znamo da je rezervisan za bioskop. Uz akciju „Happy day“, svakog utorka, svaki posetilac „Arene Cineplex“ dobija veliki popust na kupovinu ulaznice. Cena karte za svaki 2D film iznosi 270, a za svaki 3D film 390 dinara, nezavisno od termina prikazivanja. Iskoristite ovaj srećan dan!

Uživajte!

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: