Novogodišnji karavan Fondacije Novak Đoković u poseti Plandištu

PLANDIŠTE – Fondacija Novak Đoković, u saradnji sa Centrom za socijalni rad opštine Plandište, organizovala je podelu novogodišnjih paketića mališanima koji se nalaze hraniteljskim porodicama, kao i mališanima iz socijalno ugroženih porodica.

Deda Mrazov karavan Fondacije Novak Đoković posetio je opštinu Plandište i tom prilikom uručio je 80 paketića mališanima. U prepunoj sali Kulturnog centra Plandište mališani su sa velikom radošću i širokim osmesima preuzimali paketiće, slikali se sa Deda Mrazom i iskazivali želje za predstojeće Novogodišnje i Božićne praznike. Uz veliko angažovanje volontera Crvenog krsta Plandište, kroz pesmu i igru, svi su se maksimalno potrudili da da deci obezbede jedan nezaboravni novogodnišnji dan.

Podeli paketića prisustvovali su i predstavnici lokalne samouprave, na čelu sa predsednikom Opštine Plandište Repac Jovanom.

Direktor Centra za socijalni rad Plandište Goran Donevski zahvalio se Fondaciji Novak Đoković na poklonima, na nesebičnom trudu i radu i svim projektima koje podržavaju širom Srbije.

„Centar za socijalni rad Plandište svake godine realizuje mnogo projekata pomoći deci i socijalno ugroženom stanovništvu, i posebno nam je drago što ove godine imamo priliku da svoje aktivnosti proširimo zahvaljujući Fondaciji Novak Đoković. Ovi pokloni mnogo znače ovim mališanima i drago nam je da možemo da ih usrećimo i ove praznike učinimo lepšim. Zahvalio bih se još jednom predstavnicima Fondacije Novak Đoković što su došli u Plandište, što su nam ukazali čast i pomogli da decu usrećimo sa ovako lepim novogodišnjim paketićima“, istakao je Goran Donevski, direktor Centra za socijalni rad Plandište.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.