logo transparend vojvodina uzivo

Novogodišnja predstava za decu u organizaciji Kulturnog centra Plandište

PLANDIŠTE – Kulturni centar Vuk Karadžić Plandiše, u sklopu organizacije Novogodišnjih i Božićnih praznika, organizovao je predstavu za decu „Alisa i Deda Mraz u zemlji čuda“.

Pozorišnoj predstavi prisustvovalo je više od 350 mališana uzrasta od prvog do četvrtog razreda, učenika osnovnih škola sa teritorije Opštine Plandište, kao i mališani polaznici vrtića Srećno detinjstvo Plandište.

Predstava Alisa i Deda Mraz u zemlji čuda je jedna vrlo poučna i edukativna postavka teatra, u kojoj su se glumci potrudili da na interaktivan način decu nauče nekim osnovnim vrednostima poštovanja pravila u prirodi, očuvanja drugarstva, medjusobne komunikacije i tolerancije. Kroz igru i pesmu mališani su uživali u avanturama Alise, ali i gosta iznenađenja, Deda Mraza. Glumci su na vrlo maštovit način pokušali da dočaraju da telefon jeste sredstvo komunikacije u savremenom životu, ali da je druženje i igra nešto što je posebno važno svakom mališanu tokom odrastanja.

„Organizacija ove manifestacije ima za cilj pre svega da se deci u našoj opštini ponudi lepši i bogatiji kulturni sadržaj prilagođen njihovom uzrastu. Pravo je zadovoljstvo videti tu energiju, razdraganost, sreću na njihovim licima. Kulturni centar Vuk Karadžić Plandiše svake godine se trudi da obogaćuje svoj kalendar rada i da organizuje predstave za decu kako unapredili kulturni sadržaj u Opštini Plandište“, istuče Tijana Štiglic, direktorka Kulturnog centra Plandište.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.