„Novogodišnja Čarolija“ u kulturnoj stanici „Baraka“

Četvrtu godinu za redom, u Kulturnoj stanici „Barka“ održava se manifestacija za decu „Novogodišnja čarolija“. Tokom dvodnevne manifestacije, ovog vikenda, mališani sa Slane Bare i drugih delova Novog Sada, uživaju u brojnim pozorišnim predstavama, koncertima i kreativnim radionicama, a danas ih je posetila i predstojeće praznike čestitala članica Gradskog veća za obrazovanje Dina Vučinić.

Novi Sad spremno dočekuje praznike i najlepše izgleda baš u ovo doba godine. Grad je okićen, počinju različite manifestacije koje nam donose atmosferu Nove godine i Božića. Drago mi je što se takve manifestacije ne organizuju samo u centru grada, već, kao što možemo da vidimo i deca sa Slane bare, Klise i Vidovdanskog naselja, u svom komšiluku ovog vikenda mogu da se okupe i uživaju u odličnom programu – izjavila je Dina Vučinić.

U okviru programa ovogodišnje manifestacije nastupaju pozorišne trupe: „Teatrilo“, „Pozorište iz kofera“, Studio „Željko Veseljko“, zatim plesna škola „Master dance“, Avanture Banetove leteće gitare i drugi. Manifestaciju „Novogodišnja čarolija“, uz podršku Grada Novog Sada organizuju Centar za strateško usavršavanje i MZ Slana Bara.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.