Novo sanitetsko vozilo za Dom zdravlja u Plandištu

PLANDIŠTE – Dom zdravlja “1. Oktobar” Plandište u skladu sa potpisanim Ugovorom sa Pokrajinskim sekretarijatom za zdravstvo, dobio je još jednu vrednu donaciju u vidu kombi vozila opremljenog i specijalizovanog za potrebe prevoza pacijenata. Ukupna vrednost ove donacije iznosi 6.900.000,00 dinara i namenski je iskorišćena za nabavku sanitetskog vozila.

“Zahvaljujući odličnoj saradnji koju imamo sa Pokrajinskim sekretarijatom za zdravstvo i lokalnom samoupravom, Dom zdravlja Plandište dobio je još jednu vrednu donaciju u vidu transportnog saniteta. Ovo je ukupno četvrto vozilo koje smo dobili kao vid pomoći i podrške na unapređenju sistema primarne zdravstvene zaštite. Do sada smo kroz realizacije ovih projekata dobili dva saniteta za potrebe opšte medicine, specijalizovano vozilo za prevoz pacijenata za dijalizu i vozilo za potreba pacijenata kućne nege. Ovo je još jedna donacija koja će nam pomoći pre svega u pružanju pomoći našim pacijentima, u povećanju i unapređenju sistema primarne zdravstvene zaštite stanovništva Opštine Plandište”, izjavio je v.d. direktora Doma zdravlja, dr Nebojša Drljević.

“Opština Plandište je vrlo razruđena i veliku kilometražu je neophodno preći kako bi došli do svih pacijenata i pružili jednaku zdravstvenu zaštitu svim građanima i zato je donacija saniteta od velike važnosti za kontinuirano i kvalitetno pružanje usluga. Zahvalio bih se ovom prilikom Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo i sekretaru dr Zoranu Gojkoviću na vrlo vrednoj donaciji i predsedniku Opštine Plandište Jovanu Repcu na svom trudu i zalaganju za realizaciju ovih projekta”, dodao je dr Drljević.

Ova vest je deo projekta “Jedno mesto za sve vesti” koji je sufinansirao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.