Novo ruho Vrtića „Čigra“ u Šikari (VIDEO)

SOMBOR/ŠIKARA – Sa ciljem proširenja kapaciteta u predškolskim ustanovama, na teritoriji Grada Sombora, završeni su radovi na uređenju prostora Vrtića „Čigra“ koji se nalazi u Šikari.

Isti su podrazumevali sanaciju radnih soba, kuhinje, holova, mokrih čvorova i fasade, a opremljene su i dve nove prostorije za prihvat mališana. Tim povodom, sa direktorkom Predškolske ustanove „Vera Gucunja“, Snežanom Gazetić Pavošev, ispred lokalne samouprave, prostorije vrtića posetile su zamenica gradonačelnika, Ljiljana Tica i članica Gradskog veća za oblast kulture i obrazovanja, Anita Stojakov.

Direktorka PU „Vera Gucunja“ Snežana Gazetić Pavošev, nije krila zadovoljstvo završenim radovima, te smanjenju broja dece sa liste čekanja.

Foto: 025.rs

„Otvorili smo dve nove vaspitne grupe. Smestili smo 25 dece sa liste čekanja. Veliki korak za nas i roditeljima mnogo značajno da su uspeli da upišu svoje dete u vrtić. Planiramo u narednom periodu da otvorimo još jednu jaslenu grupu. Želim da se zahvalim Osnovnoj školi „Ivo Lola Ribar“ koja nam je ustupila njihove prostorije i mi smo ih u saradnji sa Gradom adaptirali u najbržem mogućem periodu“, poručila je direktorka PU „Vera Gucunja“.

Kada su upitanju nova ulaganja Grada u objekte predškolske ustanove, više nam je rekla zamenica gradonačelnika, Ljiljana Tica.

Foto: 025.rs

„Objekat koji se gradi u Selenči, u postojećem Vrtiću „Bubamara“ takođe će omogućiti da broj dece koji je na listi čekanja se zbrine. To je cilj, to je naša misija koju smo zacrtali i sigurno da ćemo olakšati roditeljima koji čekaju smeštaj za u vrtiću za svoju decu „, zaključila je Tica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.