Novinar pitao da li može da postavi pitanje Jokiću na srpskom, usledila je neprocenjiva reakcija

Nikola je dobro raspoložen uoči velikog finala

Nikola Jokić je održao konferenciju za medije pred veliko finale u kojem će Denver igrati sa pobednikom sedmog meča između Bostona i Majamija.

Jokić je bio izuzetno raspoložen, što se videlo i po dolasku na konferenciju, gde je odmah napravio šalu na račun PR-a Denvera upitavši gde je statistika, što je nasmejalo sve prisutne u sali.

Među onima koji su mogli da postave pitanje Jokiću, bio je i novinar Arena Sporta, Srđan Radojević, koji je dobio priliku za pitanje i prvo je upitao da li je u redu da priča na srpskom.

PR Denvera se zbunio na to, pa je pitao Jokića da li je to u redu.

Usledila je hit reakcija asa Denvera, koji ga je pogledao sa čuđenjem.

– Pitaš me da li može da priča na srpskom?” – izgovorio je Jokić uz ozbiljan pogled ka PR-u, koji je odgovorio “samo kažem”, posle čega je Jokić imao širok osmeh na licu.

Usledilo je pitanje kojem je Jokiću predočeno da Srbi ponovo ustaju rano da bi gledali NBA, kao što su to nekada radili zbog Divca i Stojakovića, kada su se borili sa Sakramentom protiv Lejkersa za veliko finale, a novinara je zanimalo i ko je Jokiću nezgodniji od rivala, Boston ili Majami.

– Pomenuo sam Peđu i Divca, ali ne sećam se stvarno, jer tada nisam ni pratio ni igrao košarku. Malo se sećam najboljih poteza, ali ne mogu ni rezultata da se setim, ni koliko je bilo u seriji. A što se tiče finala, nisam pratio ni četvrtu ni petu utakmicu. Ko dođe, tako ćemo se spremati. I jedni i drugi imaju da ponude svašta raznovrsno. Boston može da preuzima od 1 do 5, mogu da stave visokog i malog na mene i na Džamala, da se poigraju sa rotacijama i “meč ap-ima”, dok je Majami sa druge strane dosta agresivniji, svaka utakmica sa njima je na krv i nož, dosta guranja i kontakta, mislim da i jedna i druga ekipa mogu da iznenade – rekao je Jokić.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: