Novi Sad: Regionalni finalni turnira u rukometu

NOVI SAD – U Novom Sadu održaće se jedan od Regionalnih finalnih turnira u rukometu u organizaciji Dunav osiguranje Sportskih igara mladih.

Dečaci i devojčice 2008. godište i mlađi igraće u Sportskom centru „Slana bara“. Turnir počinje u 9 časova. Na turnirima koji su do sada odigrani plasman na Državno finale izborile su ekipe „Umčari“ i „Kraljevčanke“ u kategoriji devojčica i „Šamot“ iz Aranđelovca i „Gučevo“ iz Banje Koviljače. Najbolji SIMOVCI ove godine sastaće se u Banji Ždrelo početkom jula. Tradicionalno, Međunarodna zavšnica održava se u Splitu, gde se pored takmičenja za decu iz zemalja učesnica Igara (Srbija, Hrvatska i Bosna i Hercegovina) organizuje i mini-letovanje.

Novi Sad će u narednom periodu biti Domaćin još nekih turnira, u odbojci, odbojci na pesku, šahu, Coca-Cola kupa, a maju će, uz podršku grada Novog Sada biti održan i Karavan radosti i prijateljstva. I ovoga puta Dunav osiguranje Sportske igre mladih, koje ove godine proslavljaju deset godina druženja sa decom Srbije, prirediće posebno iznenađenje za sve Novosađane. Prošle godine na dan održavanja takmičenja u sportovima u okviru Karavana, priređen je koncert grupe „Crvena jabuka“.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: