Novi Sad: Počinje naplata parkiranja u delu naselja Banatić

NOVI SAD – Na osnovu Rešenja Gradske Uprave za saobraćaj i puteve, od 2. oktobra 2023. godine u organizovani sistem naplate parkiranja ulaze parkirališta u delu naselja Banatić:

– Ulica Stjepana Mitrova Ljubiše

– Ulica Jovana Hranilovića

– Bačka ulica

– Ulica Pariske komune

– Rumenačka ulica (kod Doma zdravlja)

– Ulica Paje Markovića Adamova

– Ulica Omladinskog pokreta

– Bulevar Jaše Tomića (od Rumenačke do Gagarinove ulice, neparna strana)

Navedena parkirališta nalaze se u režimu plave zone, bez vremenskog ograničenja. Parkiranje, po ceni od 50,00 dinara za sat vremena, može se platiti slanjem SMS-a sa registarskom oznakom na broj 8212, ili kupovinom „greb-greb” parking karte na kiosku.

Građani koji imaju prebivalište u navedenim ulicama i poseduju vozilo u vlasništvu imaju pravo na povlašćenu stanarsku parking kartu, po ceni od 200,00 dinara na mesečnom nivou. Uplata se može izvršiti, od ponedeljka 25. septembra, elektronski – korišćenjem aplikacije ePPK. Aplikaciji se može pristupiti na internet adresi njnjnj.parkingns.rs, u odeljku ePPK (https://eppk.parkingns.rs). Takođe, ctanarske parking karte izdaju se i na Blagajni JKP „Parking servis“ u Ulici Filipa Višnjića 47, od ponedeljka 25. septembra, svakog radnog dana i subotom od 8 do 20 časova. Za regulisanje stanarske parking karte na Blagajni Preduzeća potrebno je dati na uvid ličnu kartu i saobraćajnu dozvolu.

Za sve dodatne informacije građani mogu da kontaktiraju JKP „Parking servis“ Novi Sad, pozivom na brojeve: 021/472-41-40 i 0800/021-104.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: