Novi Sad: Druga faza rekonstrukcije Bulevara oslobođenja (VIDEO)

NOVI SAD – Započeta je druga faza kompletne obnove Bulevara oslobođenja u Novom Sadu.

Trenutno se odvijaju radovi u delu Bulevara od raskrsnice sa Bulevarom Cara Lazara, do raskrsnice sa ulicom Maksima Gorkog. U ovoj fazi radovi će se izvoditi u dve etape. U toku prve, obustava saobraćaja važiće u desnoj kolovoznoj traci, u smeru od Mosta slobode ka Železničkoj stanici. U drugoj etapi,  saobraćaj će biti obustavljen u levoj traci.

Foto: Vojvodina uživo

 

Dok traju radovi u jednoj kolovoznoj traci, saobraćaj će se odvijati dvosmerno u suprotnoj traci, sa ograničenjem brzine na 30km/h.

Rekonstrukcija Bulevara oslobođenja obuhvata kompletnu rekonstrukciju kolovoza celom dužinom bulevara, od mosta Slobode do Železničke stanice. Ovo je najveća rekonstrukcija Bulevara od njegove izgradnje.

Foto: Vojvodina uživo

Deonica od Bulevara Cara Lazara do ulice Maksima Gorkog, biće završeni do 16. jula, kada počinje sledeća faza rekonstrukcije.

Ova vest je deo projekta “Novi Sad na dlanu” koji je sufinasirao Grad Novi Sad. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Novog Sada koji je dodelio sredstva.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.