logo transparend vojvodina uzivo

Novi parket za Sportsku halu u Apatinu

novi parket-hala-apatin

APATIN – Pokrajinska vlada donela je odluku o dodeli sredstava lokalnim samoupravama za finansiranje 38 projekata u oblasti izgradnje, održavanja i opremanja sportskih objekata, za šta je izdvojeno 120 miliona dinara. Ugovor je dodeljen i Apatinu.

Na osnovu ovog konkursa, Osnovna škola „Žarko Zrenjanin“ je dobila 10 miliona dinara, čime će parket u hali Rade Ratko Vejin biti u potpunosti zamenjen novim.

parket apatin
Foto: Vojvodina uživo

„U toku je uklanjanje starog parketa, a nadam se da će u naredne dve nedelje ceo posao biti završen, te da će kako đaci, tako i sportski klubovi i rekreativci halu moći uskoro da koriste“, rekla je direktorica OŠ „Žarko Zrenjanin“ Apatin Jasna Pavićević

direktorica OŠ „Žarko Zrenjanin“ Apatin Jasna Pavićević
Foto: Vojvodina uživo

Nova školska godina će kako je i planirano krenuti prvog septembra.

Đaci od prvog do četvrtog razreda će se kao i prošle godine smenjivati nedeljno za smenu, te će prvaci i učenici trećih razreda prve nedelje krenuti u prepodnevnoj smeni, dok će učenici drugih i četvrtih razredi novu školsku godinu startovati u popodnevnoj smeni. Deca u starijim razredima nastavu će pohađati stalno u prvoj smeni, poručila je direktorica škole.

parket apatin
Foto: Vojvodina uživo

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.