logo transparend vojvodina uzivo

Novi napad na predsednika i Srbiju: Slobodnoj Bosni smetaju srpska deca i Vučićeva poseta dečjem vrtiću!

Na pomenutom ekstremnom portalu osvanuo je tekst pod naslovom „SRBUJ, MAKAR SLAMU JEO: Predsednik Srbije u Srpcu posetiće dečiji vrtić „Srbija“…“.

Sarajevski portal Slobodna Bosna, koji važi za ekstremno nacionalističko glasilo, ima jedan veliki cilj – a to je napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srbiju!

Kada ponestane razloga za napad, a nikad pravog razloga ni nema, nego najčešće to bude obest zbog uspešne i stabilne Srbije, islamistička Slobodna Bosna dotakne samo dno, pa udari i na najnevinije, na decu.

Na pomenutom ekstremnom portalu osvanuo je tekst pod naslovom „SRBUJ, MAKAR SLAMU JEO: Predsednik Srbije u Srpcu posetiće dečiji vrtić „Srbija“…“.

Sada im smeta i ta Vučićeva poseta, ali moramo priznati da ispod ovoga svakako postoji nešto dublje.

Nikoga, pa ni „Slobodnu Bosnu“ ne zanimaju razlozi za ovakve poteze vlasti u Srbiji. Oni, jednostavno, koriste svaku priliku da napadnu, jer je za njih kao i za sve druge neprijatelje naše zemlje jedino slaba Srbija je dobra Srbija.

Jer, podsećanja radi, Slobodna Bosna je poznata po izrazito antisrpskim stavovima godinama unazad.


Predsednik Vučić u Republici Srpskoj na obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane Srbe u akciji „Oluja“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u dvodnevnoj poseti Republici Srpskoj 3. i 4. avgusta tokom koje će prisustvovati Savetu za saradnju Republike Srbije i Republike Srpske, kao i obeležavanju Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji „Oluja“, saopšteno je iz Predsedništva.

Prema programu posete, u danas će od 17 sati obići novoizgrađeni vrtić u Srpcu.

U petak od 10 sati planiran je sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića, predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i srpskog člana Predsedništva BiH Željke Cvijanović. Od 11.30 biće održan Savet za saradnju Srbije i Srpske, posle čega su planirane izjave za medije dvojice predsednika.

Nakon toga, od 17.15 predviđeno je polaganje venaca na spomen-obeležje na Petrovačkoj cesti, dok obeležavanje Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji „Oluja“ u Prijedoru počinje od 19 sati.


Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.