Novi Bečej: Opasuljivanje i druga takmičenja

NOVI BEČEJ – Opasuljivanje Novobečejaca održano je po 25. put na prostoru kod Marine, a ekipa portala Vojvodina uživo učestvovala je u takmičarskom delu, u pravljenju najboljeg belog pasulja. 

Preko trideset ekipa se takmičilo u kuvanju pasulja, ali su organizovana takmičenja i u drugim disciplinama – brzo ispijanje piva, brzo jedenje banana, navlačenje štapa i takmičenje u spretnosti.

Kako je proteklo opasuljivanje, ali i druga takmičenja u Novom Bečeju pogledajte u prilogu:

Nažalost, ekipa portala Vojvodina uživo nije osvojila pehar za najbolje skuvani pasulj, ali će atmosfera koju su stvorili Novobečejci ostati dugo u sećanju. Takmičile su se ekipe iz raznih delova Vojvodine, kao i predstavnici turističkih organizacija Boljevca, Zaječara, Žagubice, Zrenjanina, Sente, Kikinde, Bečeja, Novog Bečeja, Leskovca, Bele Palanke, Niša, Temerina, Žablja i Loznice.

Po oceni žirija treće mesto zauzela je ekipa TO opštine Bečej, drugo ekipa „Alfa“ iz Novog Bečeja, dok je najbolji pasulj ove godine skuvala ekipa „Albatros“, takođe, iz Novog Bečeja.

Pozivamo Vas da pratite naš portal i najave sličnih dešavanja u opštinama u Vojvodini, i da sami odaberete gde ćete provesti prelepe trenutke uz kuvanje, jedrenje, vožnju fijakerom, …

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.