Novi asfalt za više ulica u gradu: Na Bulevaru vojvode Stepe se popravlja kolovoz, ali i u drugim gradskim i prigradskim ulicama (FOTO)

Radnici JKP „Put“ nastavljaju radove na uređenju saobraćajne infrastrukture. Na Bulevaru vojvode Stepe, jednoj od ključnih saobraćajnica, trenutno se vrši popravka kolovoza asfaltom u režijskoj traci, čime će se značajno unaprediti stanje puta i omogućiti sigurnija vožnja.

U isto vreme, u naselju Futog, na raskrsnici Rumenačke i Cara Lazara nastavljeni su radovi na uređenju saobraćajne površine i platoa, kao i iskop kanala radi bolje drenaže.

U Veterničkoj ulici izrađen je usporivač brzine od asfatla a u ulicama Jovana Popovića i Ilirskoj asfaltirani su oštećeni delovi kolovoza.U Gajevoj ulici u Sremskoj Kamenici, i Hopovskoj i Fruškogorskoj ulici u Starim Ledincima u toku su radovi na obnovi kolovoza.

Uz to, u Slavujevoj ulici nastavljeni su radovi na uređenju bankina nakon nedavnog asfaltiranja, što će doprineti celokupnom izgledu ulice i poboljšati njen kvalitet.

U Leptirovoj ulici u veterniku postavljena je nova plastika na usporivačima brzine, a na više raskrsnica izvršena je kontrola i popravka saobraćajne signalizacije.

Foto: NS uživo

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.