Novi aparati za Službu za oftalmologiju Opšte bolnice Pančevo

PANČEVO – Opšta bolnica Pančevo kontinuirano nastavlja sa zanavljanjem medicinske opreme, pa su tako kupljeni i aparati za Službu oftalmologije.

Zahvaljujući javnom konkursu Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo za dodelu sredstava za izgradnju, održavanje i opremanje zdravstvenih ustanova čiji je osnivač Autonomna Pokrajina Vojvodina, Opšta bolnica Pančevo dobila je priliku da nabavi dva nova aparata i za Službu za oftalmologiju. Ovi aparati će omogućiti efikasnije obavljanje pregleda, odnosno uticati na još veće skraćenje liste čekanja za operaciju katarakte.

Nabavljen je najsavremeniji ultrazvučni aparat za fakoemulzifikaciju sa dve ultrazvučne sonde, kao i aparat za kompjuterizovano vidno polje.

Ova vest je deo projekta “Jedno mesto za sve vesti” koji je sufinansirao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.